monitoring & calculators voor DEFi apps

Vandaag wil ik jullie meenemen in een aantal softwaretools die ik gebruik om mijn inkomsten in de verschillende decentrale financiële applicaties te monitoren en hierover herberekeningen te maken. De tools kunnen gebruikt worden voor het DRIP Network, The Animal Farm en Elephant.Money. Graag neem ik jullie mee! De links van de tools noteer ik onderaan de pagina.

Excel bestand om je DRIP Network account investeringsstrategie te bepalen.

1 tier DRIP calculator tool van Kelly snook

Deze tool is een excel bestand waarin je verschillende investeringsstrategieen kunt loslaten op je DRIP Network account(s). Maak jij de keuze om bijvoorbeeld om de dag te claimen en de andere dagen te herinvesteren.

Deze tool laat je zien wat de uitkomsten kunnen zijn als je jouw strategie een aantal jaar volhoudt. Je kunt ook met de DRIP token prijs spelen. Dit laat ook zien, omdat je in het DRIP Network kan compounden dat de prijs op langer termijn van het DRIP token niet veel uitmaakt om alsnog winst te maken binnen het protocol. 

Wat is verder belangrijk?

Het kan ingewikkeld zijn om te starten met de calculator. Stel gerust jullie vragen wanneer het onduidelijk is.

Onderaan het blog is een handleiding te vinden die is gemaakt door Kelly Snook herself en een link naar het Calculator Excel bestand. 

Startscherm DripOracle met een menu waar een deelnemers wallet adres wordt gevraagd.

Drip Oracle

Drip Oracle is een applicatie in je internetbrowser die DRIP Network, The Animal Farm en nu ook Elephant.Money kan tracken. 

Op elk moment van de dag zou ik nu mijn passief inkomen kunnen checken van het aantal DRIP tokens die ik heb ontvangen, hoeveel Plants mijn DRIP Garden heeft geproduceerd en hoeveel Trunk stable coins ik heb gekregen uit mijn Stampede account. 

Daaropvolgend zijn er prijs waardes te volgen van de volgende tokens: PIG, DOG, DRIP-BUSD LP, DRIP en Elephant token. Daarnaast is de Trunk stable coin te tracken en is te zien wat een Plant waard is in de The DRIP Garden.

Wat is verder belangrijk? 

Het is belangrijk dat je jouw wallet adres invoert en ik raad aan deze applicatie in ‘Bookmarks’ te zetten in je internet browser. De reden hiervan is, omdat je dan het juiste web adres hebt en snel naar deze applicatie kan surfen. 

Walletadres invullen vanuit een kopieer actie is voldoende en er hoeft geen stap gemaakt te worden om je Metamask wallet te unlocken. Dus dit betekent voor mij dat de applicatie veilig is. De site kan dus niet bij je tokens en crypto’s. 

Wederom zet ik de link onderaan het blog.

Calculator die gebruikt kan worden om je daily compound interest te berekenen.

Website CompoundDaily.org 

Op de website van Compound Daily kun je dagelijks monitoren wat precies je dagelijkse rendement gaat zijn. Dit zou je kunnen berekenen in een aantal tokens die je verwacht te krijgen na een bepaalde periode als er bijvoorbeeld 1% dividend per dag wordt uitbetaald.

Ik gebruik het vooral voor mijn Elephant.Money Stampede pool om bijvoorbeeld te berekenen hoeveel Trunk stablecoin ik in mijn pool heb na 365 dagen wanneer ik elke dag zou herinvesteren. 

Het is ook mogelijk om aan te geven dat jij bijvoorbeeld een dag in de week je TRUNK stable coin claimed. Dit kan ingevuld worden in hoeveel percentage van je dividend in TRUNk stable coin je wel of niet weer investeert. Daarnaast kun je de weekenden meenemen als investerings- of claim dagen

Wat is verder belangrijk?

Op het moment dat jouw berekeningen zijn gemaakt door Daily Compound dan kun je precies elke dag zien wat je passieve inkomsten zijn en wat de waarde is van je Stampede pool. 

Daaropvolgend wanneer jij je Stampede pool wilt berekenen met deze calculator moet je een percentage qua daily interest rate achter de komma invullen. Je zou dan 0,56% kunnen invullen. Dit kan ook voldoende zijn: .56

Onderaan het blog is een link geplaatst van DailyCompound.org

Home pagina van DRIP.token.Network.

Website DRIPtoken.Network

Deze site is gemaakt door een community member die liefde heeft voor het DRIP Network. Hier kun je informatie vinden over veel gestelde vragen van geïnteresseerden mensen die twijfelen om in het DRIP Network te investeren. 

Ook zijn er tools op deze website te vinden voor het DRIP Network en The Animal Farm.

Daaropvolgend is er ook meer specifieke informatie te vinden over de verschillende investeringsopties binnen DRIP Network en wat maakt dat het smart contract in staat is om iedereen zijn daily 1 procent in DRIP tokens uit te betalen. 

Hier kan gedacht worden aan hoe het tax systeem werkt van het DRIP Network en wat de DRIP Network Reservoir voor functie heeft in de prijsbepaling van het DRIP token. 

Wat is verder belangrijk?

Deze site vraagt je niet om met je Metamaskwallet in te loggen. Dus let er goed op dat je de juiste site hebt en niet een ‘Phishing’ adres. Dit zou zonde zijn van je investering.

Ten slotte is ook de link van deze website onderaan het blog te vinden. 

Foto door Josh Sorenson via Pexels

Met dank aan

1 tier DRIP calculator- Kelly snook
1 tier Drip Calculator tour 

Calculator Excel bestand
https://docs.google.com/spreadsheets/…

DripOracle
https://driporacle.com/ 

Compound Daily
https://compounddaily.org/calculator/ 

DRIPtoken.Network
https://www.driptoken.network/ 

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: