Extra Binance coin verdienen met FASTBNB

FAST BNB is een HIGH Higher risk liquiditeits miner die net draaiende is op de Binance Smart Chain. Het zorgt max voor een 3% BNB aan inkomen per dag op je vastgezette inleg van eigen gestakte BNB in de pool. Door het referral systeem kunnen de inkomsten behoorlijk oplopen.

Voordat je dit blog gaat lezen, raad ik je aan om dit intro filmpje van FastBNB te bekijken. https://www.youtube.com/watch?v=_qX7HtMhZcQ

Staking opties binnen FASTBNB (BNB fondsen gestort staan voor de periode aangegeven gelockt in het systeem)

Betrouwbaarheid FASTBNB

De betrouwbaarheid van FASTBNB is voor mij behoorlijk dubbel. De ontwikkelaar van het platform is in meerdere youtube filmpjes te zien en staat dus op beeld. Dit kan voor mij betekenen dat je als je deelnemers van jouw project wilt leegtrekken, vaak niet perse zo in de belangstelling wilt staan. Daarnaast legt hij over het algemeen goed uit hoe het systeem werkt. Het is wel jammer vervolgens dat deze informatie niet tot lastig te onderzoeken is op de decentrale financiële app of ergens anders op internet. Het is gewoon niet duidelijk ergens weergegeven behalve dus in de Youtube content.

Daaropvolgend ziet de layout van de site er niet heel bijzonder uit en is de audit die is gedaan behoorlijk karig. De audit is over het algemeen  positief over het smartcontract geprogrammeerd door de ontwikkelaars van FASTBNB. Maar op het moment dat ik naar het audit bedrijf door link is het een vrij onbekend bedrijf die de audit voor FASTBNB heeft gedaan. De links van Apple store en googlePlay doen het niet op de site van het audit bedrijf wanneer ik daar op klik.

De audit

https://fastbnb.io/FASTBNB-Auditreport.pdf 

Uitbetalen deelnemers FASTBNB

Wat positief is dat er tot nu toe een positieve contract balans is met de hoeveelheid BNB wat uitbetaald kan worden aan de deelnemers.

Dividend pot FastBNB

Dividend pot is goed gevuld en het aantal BNB in de pot is afgelopen weken toegenomen.

Tokenomics FASTBNB

Het principe van het protocol of hoe de smart contract werkt is dat FASTBNB tokens aanbiedt in BNB aan een decentrale exchange, zoals Pancake Swap. Dit zorgt ervoor wanneer je BNB ergens aanbiedt dat er rente verdiend op de aangeboden BNB. De aangeboden BNB wordt in LP pairs geïnvesteerd en daaropvolgend zijn er continu transacties binnen de Liquiditeits Pool. Dit brengt kosten met zich mee en dit komt terug bij de aanbieders van bijvoorbeeld nu de BNB van FastBNB Dit wordt Liquiditeits mining genoemd. De verdiende rente wordt vervolgens verdeeld op de volgende manier.

Bekijk onderstaande afbeelding. Het oranje gedeelte is aanvulling dividend pool, grijs is voor marketing en voor de eigenaar blijft 10% over.

Het Garden systeem

Wanneer een decentrale financiële applicatie dividend uitbetaald vanuit liquiditeits mining is dit voor mij een positief signaal. Dit is meer voor op de langer termijn houdbaar dan alleen afhankelijk te zijn van nieuwe deelnemers in het systeem.

Voor nu een start gemaakt met de uitleg van FASTBNB. In de volgende blogs zal ik meer de verdieping op gaan zoeken over wat de toekomst visie is van dit protocol en hoe transparant het team is.

CONCLUSIE

Mijn mening over dit protocol is nog steeds behoorlijk dubbel om alsnog voor mij zelf de keuze te maken er veel geld in te gooien. Voor de duidelijkheid nog higher risk dan de meeste DEFI protocols. Vooral het stuk dat informatie slecht te vinden is en communicatie slecht is naar de deelnemers.  Voor mij was de start met 100 dollar voldoende. Dit heb ik zelf in de OX farm gegooid, omdat die de hoogste rente geeft en na 90 dagen je investering er uitgehaald kan worden. 

Wanneer je het een risico waard vind, kan ik het waarderen dat je mijn team joint.

Dit levert mij alleen iets op en is bijvoorbeeld anders dan het DRIP Network. Voor in de toekomst ben ik nog iets aan het bedenken om ook mijn referral onder mij te belonen. Dit is vanuit het FASTBNB systeem nog niet mogelijk.

Header photo by Karolina Grabowska from Pexels

Wil jij investeren in FastBNB? Ik leg je in een paar stappen uit hoe je ermee start. 

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: