Passief inkomen verdienen MET ELEPHANT.MONEY

Via Youtube ben ik op het Elephant.Money project gekomen. Het viel mij op dat Elephant. Money veel gelijkenissen heeft met het DRIP Network. De reden van gelijkenissen waren voor mij staken met een aantrekkelijke dagelijkse rente en een investerings platform op langer termijn met een stabiel rendement. Op dat moment was het alleen mogelijk de stable coin Trunk te staken op het platform. Van nu is het mogelijk om het ook in een obligatie te stoppen. Later in mijn blog zal ik hierover meer vertellen.

Hoe ik Elephant.Money heb ontdekt

Twee maanden geleden was ik op zoek naar een ander project om op stable coins dividend te verdienen. Het eerste project dat ik vond was Anchor Protocol op het Terra Luna Network. Het wegzetten van stable coins kan er voor zorgen dat ik mijn geld bescherm tegen de valotiele cryptocurrency markt. Wanneer de cryptocurrency markt in waarde omlaag gaat, kun je ervoor kiezen om stable coins  te gaan staken in gedecentraliseerde financiële applicaties. Dit kan ervoor zorgen dat je een interessante rente vangt op stable coins. Luna UST van het Terra Luna Network en Binance USD van de Binance Smart Chain zijn beide één dollar waard. Wanneer er een bear market of een bull market zich afspeelt, zal de waarde van een stable coin dezelfde waarde als één dollar aanhouden.

Via Youtube ben ik dus uiteindelijk op het interessante Elephant.Money project gekomen. In dit blog vertel ik je zoals gezegd meer over Elephant.Money.

EEN ONDERDEEL VAN MIJN INVESTERINGSSTRATEGIE

Als ik winst maak met mijn andere financiële applicaties kan ik dat in Elephant.Money stoppen. Het Elephant Token is de native token van Elephant.Money en de stable coin heet Trunk.

WAT GEEFT NAAR MIJN MENING INTRISIEKE WAARDE AAN HET ELEPHANT.MONEY ECOSYSTEEM?

  1. De Elephant.Money stable coin (Trunk) is gedeeltelijk voor 75% gegarandeerd onderpand van Binance USD. De andere 25% is Trunk en dit zal de collateralization ratio van de resterende 25% op de TrunkToken dollar verharden naarmate het Elephant Money ecosysteem groeit. Trunk zal het probleem oplossen van wat al gemaakt is met $BDO en $TITAN, omdat deze gekoppeld waren aan geïnflateerde activa in plaats van een waardevaste asset, zoals de Elephant token. Toen Titan en BDO werden gekoppeld aan geïnflateerde activa, verloren zij hun koppeling en waarde. Titan en BDO waren soortgelijke projecten, maar zijn niet geslaagd door verkeerde programmering van het smart contract. Het nieuwe smart contract maakt van Elephant Token een hyper-deflationaire asset en de prijs zal stijgen als er meer Trunk wordt vastgezet in de Stampade Perpetual bond pool en het Elephant Token  zal in prijs blijven stijgen. 

Naar mijn mening is Elephant.Money als decentrale applicatie een kleine speler op de markt met een totaal geïnvesteerd vermogen door deelnemers van tientallen miljoenen dollar. Dit is vergeleken met andere decentrale applicatie op de markt een klein geïnvesteerd vermogen. De conclusie hiervan is dat Elephant. Money nog genoeg ruimte heeft om te groeien. Mijn visie op de manier hoe het smart contract is ontwikkeld, wat zeer ingenieus is. Is het mogelijk dat Elephant.Money ook op langer termijn een waardevolle investering is. Doe altijd je eigen onderzoek. Het is mogelijk dat je al je vermogen verliest als je investeert.

Mijn tweede argument zal het ecosysteem meer helpen groeien, omdat het op dit moment alle bank- en spaarrekeningen in de wereld verslaat in hoeveel rendement zij op ons spaargeld kunnen geven.

  1. Stampede is het nieuwe inheemse bondingsysteem voor het Elephant Money ecosysteem. Als je een Stampede houder bent, verdien je een lage vaste opbrengst in Trunk stable coin in ruil voor het harden van de native token Elephant. Dit zal gebeuren door het Elephant treasury systeem. Wanneer Trunk in de Stampede Perputual bond pool wordt vastgezet, zal het smart contract de Trunk Token burnen. Vervolgens zal deze waarde van de geburnde Trunk Tokens met een splitsing van 50/50 tussen de Elephant treasury en de Elephant/Binance USD liquidity pool verdeeld worden. Ten slotte zorgt dit volgens de ontwikkelaars voor dat er altijd winst gemaakt kan worden, ook op langer termijn. 

De Stampede bonds die we hebben geïnvesteerd zijn gebonden aan mijn wallet adres en meer Stamp bonds kunnen op elk moment worden toegevoegd. De Stamp bonds kunnen niet uit de pool gehaald worden. Na 365 dagen krijgen de deelnemers 205% terug in wat zij hebben vastgezet. Dit zal gelijkmatig worden uitbetaald tegen een rente van 0,56% per dag. 

Belangrijk om te melden is dat wanneer de totaal aantallen in Trunk Token die vastgezet zijn in  Stampede pool stijgt. Daaropvolgend de rente op de andere Trunk staking pool verhoogd wordt. Dit is ook leesbaar in de applicatie zelf.

CONCLUSIE OVER TRUNK STAMPEDE

Dus ter verduidelijking, de Stampede obligaties geven een vaste rente van 205% van het totale ingelegde bedrag over een periode van 365 dagen. Dit zal elke dag uitbetaald worden in 0,56% rente. Het 205% rendement wordt verlengd als er door deelnemers opnieuw een herinvestering in dezelfde pool plaatsvindt of Trunk Tokens vanuit hun Metamask wallet toevoegen. 

VOORBEELD BEREKENING op rekenmachine om je dividend te berekenen met een 100 dollar inleg

Windows rekenmachine tot de macht van berekening
100 dollar investering en dan vervolgens de gemaakte berekening

MIJN ERVARING TOT NU TOE MET ELEPHANT.MONEY

De app werkt zoals het moet werken. De applicatie is visueel rustig om tegen aan te gluren. De menu weergave is overzichtelijk en het is duidelijk wat wat is in de applicatie. Daarnaast is er informatie bijgevoegd hoe de financiële instrumenten werken, zoals de verschillende pools op het platform. 

STAMP PERPETUAL TRUNK POOL

Het is wel belangrijk te weten dat wanneer je investeert in de Stamp Perpetual bond pool dit een behoorlijk prijzige transactie is. Dit start al op ongeveer 5,- dollar. Dus wanneer je in de Stampede pool investeert doe dit dan met een groter bedrag. Bereken voor jezelf hoeveel dagen er nodig zijn om de investeringskosten van 5,- dollar terug te verdienen.

DE NATIVE TRUNK POOL

De Native Trunk pool geeft minder rente en de rente schommelt. Maar het is wel mogelijk om de Trunk Tokens elk moment uit de pool op te nemen. Wanneer je de TRUNK Tokens omzet naar andere crypto valuta heeft het een 75% waarde van een Binance stable coin. De reden hiervan is dat de overige 25% in Elephant Token is geslagen bij het creëren van het TRUNK token.

TER EXTRA INFO:

https://www.youtube.com/watch?v=wbSF2epr_WY&t=876s  

https://www.youtube.com/watch?v=oDkdpYPhZ6U 

WAAR GEBRUIK IK ELEPHANT. MONEY NOG MEER VOOR?

Op het Elephant.Money platform stake ik Ethereum met een jaarlijkse procentuele opbrengst van 19,6%. Het is ook mogelijk om Binance coin, Bitcoin, en de Cake Token te staken en daar ook een rendement op te ontvangen. Een deel van mijn Drip Token opbrengsten zal ik investeren tussen de Stamped obligaties pool en Native Trunk staking pool. Ik zal beginnen met een paar 100 dollar. Daaropvolgend ga ik monitoren wat ik krijg in opbrengst. Mijn ervaring met  Native Trunk staking is positief en geeft een extra opbrengst in Trunk Tokens. De opbrengst die je elke dag krijgt, kun je herinvesteren in dezelfde Native Trunk pool of je kunt het in de Stamped bonds pool investeren.

HET TEAM VAN ELEPHANT.MONEY

Het is moeilijk om de  teamleden te vinden op google. Als je met teamleden wilt spreken kun je Medium.com en hun telegramgroep gebruiken. Op Medium en Twitter volg ik Bankteller, die is de oprichter van Elephant.Money. Bankteller en zijn team hebben al een andere applicatie ontwikkeld en draait nog steeds. Ter info zie link naar Bankroll.

https://bankroll.network/ 

DE MARKETING VAN ELEPHANT.MONEY

In de Telegram groep zag ik een bericht van Bankteller zelf en hij zei dat Elephant.Money in gesprek is met grote marketingbureau ter promotie van hun platform. Zij zijn nu een marketingteam aan het opzetten. Het zal duidelijk zijn dat ze zullen werken aan een upgrade om Elephant Money meer zichtbaar te maken voor de mainstream. In deze stilte voor de storm, zouden de leden zich al moeten richten op investeren van Trunk Token en Elephant Token.

(Telegram Elephant.Money, bericht van Bankteller, mede-oprichter van Elephant. Money, 2021)

CONCLUSIE

Mijn gedachten hierover zijn dat elke oprichter zou zeggen dat de investeerders tokens moeten kopen. Ik ben wel van mening dat dit een zeer geslaagd project is, alleen is het belangrijk dat er goede marketing wordt uitgezet. Er moeten nieuwe investeerders blijven komen om het rendabel te houden. De applicatie vult wel een gat in de Defi markt, dus nieuwkomers zullen vaak blijven plakken. Dit is in mijn visie een goede ontwikkeling.

Later zal ik een nieuwe blogpost maken over mijn rendement in Elephant. Money. Het zal ook terugkomen in de blog, Tokenfellowship update maandelijkse passief inkomen.

Voor de compound interest berekeningen, gebruik ik de calculator site

https://www.thecalculatorsite.com/finance/calculators/compoundinterestcalculator.php  

(thecalculatorsite, 2021) 

Olifant. Money whitepaper 
https://elephant.money/media/elephant-wp.pdf 

(Elephant. Money, 2021)

Op youtube adviseer ik te volgen:
SK CryptoK
CryptoSlo 

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: