Elephant.Money: jezelf verzekeren tegen verlies van vermogen

In het laatste interview met de hoofdontwikkelaar Bankteller van Elephant.Money heeft hij aangegeven dat hij een samenwerking is aangegaan met een verzekeringsbedrijf die crypto verliezen dekt wanneer het protocol door eigen toedoen het vermogen verliest van investeerders in de decentrale applicatie.

Verzekering Elephant.Money protocol Insurace.io

Een aantal grote whales (groot token bezitters) binnen Elephant.Money hebben een advies gedaan om binnen het Elephant.Money protocol te werken met een verzekering voor de deelnemers. Wanneer er iets gebeurt met het vermogen van de deelnemers waar zij zelf niks aan kunnen doen. Daar bedoel ik niet mee een verkeerd walletadres aanklikken, zelfgehackt worden of je wachtwoord van je Ledger kwijt raken, maar bijvoorbeeld een hack van het protocol zou een goed voorbeeld zijn voor om als deelnemer je voor te kunnen verzekeren. 

De kans van een hack is zeer klein, omdat er twee bedrijven een audit hebben gedaan. Certik is één van deze bedrijven. Daarnaast is zelf de Binance Smart Chain nog nooit gehackt als blockchain. 

De motivatie om een samenwerking aan te gaan met een fintech bedrijf die vermogen dekt van decentrale financiele applicatie 

Bankteller heeft aangegeven dat er een aantal vermogende investeerders van de Ethereum blockchain in Elephant.Money willen investeren. Dit als voorwaarde dat hun vermogen meer beschermd zou kunnen worden. Nu heeft Bankteller daar naar geluisterd en is dus een samenwerking aangegaan met insurace.io

Dit gaat er voor zorgen dat binnen het Elephant.Money protocol grote vermogenbezitters gaan investeren. Maar het is nu ook waarschijnlijker dat institutionele beleggers Elephant.Money gaan zien als een veilige belegging om hun vermogen te laten groeien. Het is voor deze beleggers vooral belangrijk dat hun vermogen beschermd wordt en zijn blij met een rente van 10% per jaar (Elephant.Money geeft meer rendement). Voor hen is de uitdaging hun vermogen zo goed mogelijk te beschermen en dit met een stabiel rendement wat voor jaren kan uitbetaald worden. Op het moment dat er behoorlijk veel vermogen in dit protocol komt dan is het protocol qua stabiliteit niet meer te houden. Het geeft nog meer garantie dat de dividend uitbetalingen, uitbetaald gaan worden.

Even de vergelijking met mijzelf. Ik neem meer risico om geld om te zetten en doe dit in verschillende applicaties. Ik heb beschermen van vermogen niet altijd op de eerste plaats staan. Naar mijn mening is Elephant.Money wel een platform waar ik al mijn verdiende vermogen kan plaatsen en dus in mijn visie een veilige haven is. 

Hoe kun jij de verzekering afsluiten?

Druk op de blauwe link op de officiële website van Elephant.Money binnen Trunk/ Stampede
Vervolgens kom je op hun site met verschillende applicaties die je zouden kunnen verzekeren tegen verlies van vermogen van een fout decentrale financiele applicatie.

Je kunt nu Elephant.Money opzoeken en een verzekeringsproduct in een soort van mandje gooien. Je kunt het vergelijken met als je online aan het shoppen bent en je naar je winkelmand mag gaan om je vervolgens te focussen in de berusting wat voor een schade je hebt aangebracht op je vermogen.

Je kiest voor BNB, omdat je je wilt verzekeren voor Elephant.Money

Tips: 

  1. Persoonlijk zou ik wel de voorwaarden lezen over wat precies de verzekering inhoudt.
  2. Stel je de vraag: met een klein vermogen is het het waard om je tegen kosten te verzekeren
  3. Check even een filmpje op youtube over de handelingen hoe deze verzekering af te sluiten
  4. Goed uitzoeken wanneer je jouw wallet koppelt aan dit protocol of dit een legit protocol is. 
  5. Wat zijn de onkosten van de verzekering en verdien ik genoeg in passief inkomen om dit te kunnen betalen.

Conclusie

Als investeerder wordt ik verschrikkelijk blij van dit soort samenwerkingen, omdat dit crypto en het gebruik van decentrale financiele applicaties dichter bij de Mainstream brengt. Naar mijn mening is dit nodig om in de toekomst het opzich staand iets te kunnen beschouwen. 

Wanneer ergens groot vermogen bij vermogenbezitters of instutionele beleggers vandaan komt, betekend dit dat er vertrouwen is in crypto en een decentrale financiele applicatie. Dit trekt weer andere grote vermogens aan en dit gaat een sneeuwbal effect geven.

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: