Maak Eenvoudig een ledger live account aan

De volgende stap is dat je een account gaat aanmaken binnen Ledger live. Door een account aan te maken binnen Ledger Live kun je vervolgens jouw Nano Ledger gaan koppelen met je Metamask wallet.

In eerste instantie ga je naar je applicatie ‘Ledger Live’.

Afbeelding 1: Ledger Live weergave en dan keuzemenu 'accounts'

Klik op het icoontje ‘portemonnee’ (zie afbeelding 1)

Afbeelding 2: Vervolg actie om je account te verbinden aan je Nano Ledger
  1. Druk op de licht paarse rechthoek, rechts bovenin, ‘+Add account’
  2. Kies vervolgens je crypto asset en je mag Binance Smart Chain kiezen als je daar het meest op werkt. De financiële applicaties die ik op dit moment aanbied, draaien vooral op de Binance Smart Chain. 
  3. Druk op ‘continue’ als je je crypto asset/ blockchain naar wens hebt ingevuld.
Afbeelding 3: Fysiek koppelen Nano Ledger met Ledger Live applicatie

Meld vervolgens je Ledger aan om het account met je ledger te koppen. Hier gaan vervolgens verschillende laadschermen verschijnen in de display van je Ledger en de app zelf om software te downloaden. Het is belangrijk dat dit up to date blijft, omdat Ledger Live en jouw Nano Ledger zo efficiënt en veilig mogelijk moeten blijven samenwerken. 

Tips:

  • Wanneer je de mogelijkheid hebt om in Ledger Live applicatie te kijken doe dit dan! Wanneer er een oranje balk aan de bovenkant van je Ledger Live app staat dat betekent dat er een update is voor je Ledger. Altijd downloaden en up to date houden. Het gevolg van niet up to date houden, is dat er minder veilig transacties gedaan kunnen worden en dat transacties vastlopen op de blockchain.
  • Zorg er ook voor dat je het menu icoontje ‘Manager’ aanklikt en in de gaten houdt als binnen het ‘Manager’ menu ook nieuwe updates beschikbaar zijn voor de verschillende blockchains waar jij op werkt. Hier worden de verschillende soorten blockchains, zoals Ethereum, Binance Smartchain en Solana ondergebracht. Dit zijn softwareprogramma’s die er voor zorgen dat je op de gewenste blockchain snel en veilig kunt werken. Dit moet ook om de zoveel tijd gecheckt worden of er nieuwe updates zijn van de verschillende blockchain softwareprogramma’s

Foto door Joshua Woroniecki via https://pixabay.com/

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: