Token Fellowship team GROEIT

De afgelopen weken heb ik (minder) bekenden mogen helpen om in het DRIP Network te investeren. Met als hulpmiddel onze Discord link waar informatie te krijgen is over de defi projecten én over mining machines om bijvoorbeeld Helium en Planet te minen. Door Discord kan er ook mee gekeken worden op schermen. Naast dat dit educatief is, is het ook leuk om zo teamleden te ontmoeten. Helemaal nu wij nog steeds in de Corona tijd leven. 

Iedereen is van harte welkom om de Discord te joinen! Dit kan via: https://discord.gg/UV66zSYdYR

Het Token Fellowship main teamwallet op moment van schrijven

Main teamwallet Token fellowship

Van de week heb ik besloten dat mijn teamwallet bijna alleen nog Airdrops gaat doen naar andere wallets binnen het Token Fellowship team. Daarnaast veel hydrateren (herinvesteren) om mijn 1% in DRIP Tokens te laten groeien. Zo kan ik meer DRIP Tokens versturen naar een groter aantal teamleden. Vijf dagen in de week ga ik hydrateren en in het weekend zal ik een groot deel Airdroppen naar teamleden. Dit helpt teamleden om ook eerder bedragen te kunnen gaan claimen en DRIP in real life te gaan gebruiken. 

Doordat ik tokens Airdrop wordt deze actie gezien als een positieve actie binnen het systeem en kan ik vanuit de claims en hydrataties van mijn downlines, DRIP Tokens weer terug krijgen. Het is van belang dat ik meer DRIP Tokens Airdrop dan ontvang, omdat ik anders geen beloningen meer krijg van mijn teamleden onder mij.

Roadmap Token fellowship

  • Langzaam mijn tweede Ledger account opbouwen voor ondersteuning van goede doelen voor binnen en buitenland
  • Blog vol droppen met waardevolle informatie over mijn meest waardevolle decentrale financiële applicaties waar ik zelf ook in heb geïnvesteerd, instructies hoe op de blockchain te werken, investeringsstrategieen en andere waardevolle content.
  • Het uitbreiden van Tokenfellowship Discord en een community opbouwen die elkaar wil helpen met crypto minen en op weg wilt helpen binnen decentrale financiële applicaties
  • Uitbreiden van persoonlijke consulten via Discord of real life.

Header photo by Alex Fu from Pexels

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: