The Animal Farm & hoe kan het dividend uitbetalen?

The Animal Farm gaat van start en wat maakt dat het dividend voor alle deelnemers kan uitbetalen? Vandaag neem ik jullie mee om te kijken hoe het smart-contract is geprogrammeerd om de dividend aan de deelnemers uit te kunnen blijven betalen. Per onderdeel binnen The Animal Farm leg ik uit hoe de belastingen op de verschillende tokens werken en hoe PIG token holders hun BUSD als dividend ontvangen.

Afbeelding Dog Pound The Animal Farm.
The DOG Pound

In eerste instantie kunnen deelnemers DOG tokens in de DOG Pound stacken. Daaropvolgend kunnen zij zichzelf de mogelijkheid bieden om elke dag per dag 0,75%-1.00% extra korting generen op de belasting van het maken van een transactie met hun DOG tokens. Daaropvolgend kunnen zij door DOG tokens te stacken een dividend ontvangen in BNB (Binance coin).

Positief gedrag van investeerders wordt beloond

Goed gedrag door investeerders die in de DOG Pound hebben geïnvesteerd, worden beloond door een compensatie op de belasting in transacties die zij moeten betalen. Dit was al helder gemaakt. Aan de andere kant worden de investeerders die kort in de DOG Pound hebben geïnvesteerd een soort van gestraft voor het vroeg eruit halen van hun liquiditeit. 

De Holders ( Long term investors) worden beloond door de investeerders die vroeg hun DOG tokens uit de The Animal Farm trekken. Dit komt omdat de penalty qua belasting hoger ligt bij het te vroeg uit trekken van de DOG Tokens en deze belasting gaat voor een ⅔ deel naar de Long term Holders als BNB dividend.

Waar wordt binnen de DOG Pound belasting over betaald binnen de DOG Pound?
Over de volgende handelingen wordt belasting betaald:
  • Een transactie van DOG tokens naar een ander wallet adres
  • DOG’s token verkopen
  • Een transactie naar een protocol buiten The Animal Farm applicatie
De betaalde belasting voor omwisselen van DOG tokens naar BUSD en BNB, wordt als volgt verdeeld:
  • wordt door het smart contract omgewisseld voor BNB en gaat naar de DOG Pound Loyality pool en is dus het dividend voor de investeerders van de DOG Pound.
  • wordt omgewisseld voor de stablecoin BUSD en gaat naar de dividend pot van de PIG Pen om daar BUSD als dividend  uit te betalen aan PIG token investeerders.
Afbeelding Pig Pen van The Animal Farm.
Pig Pen
De Pig Pen betaald dividend in BUSD:
  • van alle belastingen van de DOG token transacties
  • 75% van alle deposits/ withdrawal fees binnen The Animal Farm
  • 30% van alle inkomsten die worden gegenereerd uit het uitlenen van liquiditeit aan Pancake LP pool PIG- BUSD worden betaald aan de holders van PIG tokens in de PIG Penn. 
  • Daaropvolgend worden holders van PIG tokens in de PigPen beloond met de opbrengsten die gegenereerd worden uit de Piggy Bank.

     

    Samenvattend hoe de PigPen’s dividend pot wordt gevuld:
  • Eerder verkregen BUSD stortingen van het DRIP Network of The DRIP Garden fees vullen de PigPen’s dividend pot aan.
  • Binnen The Animal Farm wordt er 3% tax gevraagd wanneer een DOG token verhandeld wordt door deelnemers.
  • 75% van de deposit fees van de non-native tokens die gestacked worden door deelnemers binnen The Animal Farm worden omgezet naar BUSD door het smart contract en verzonden naar de dividend pot.
  • Piggy bank Fees worden verzonden naar de PigPen’s dividend pot.
  • Alle liquiditeits pools binnen The Animal Farm zijn Automated Market Makers en genereren dus inkomsten voor de PigPen’s dividend pot.
Hoe ziet de dividendbetaling eruit van de PigPen naar deelnemers?

De dagelijkse dividend uitbetaling aan deelnemers van de PigPen is afhankelijk hoeveel aan percentage PIG tokens jij hebt geïnvesteerd. Daarnaast is de verwachting dat het transactieverkeer en het aantal deelnemers in de toekomst aanzienlijk zal stijgen. Dit verhoogd de inkomsten die in de dividend pot worden gestort en indirect worden daardoor de dividendbetalingen verhoogd. 

Hoe wordt het dividend uitbetaald vanuit de PigPen’s dividendpot?
  • 30% van de inkomsten gaan direct naar de PIG token stackers
  • 70% wordt dagelijks overgemaakt als in een 3% dagelijkse beloning. De hoeveelheid dividenduitkering is ook afhankelijk van hoeveel dividend er in de PigPen’s dividend pot zit. 
  • PigPen stackers kunnen dagelijks 2% uit hun investerend vermogen halen. De dividend rewards zijn vrij op te nemen.  
Afbeelding The DRIP Garden van The Animal Farm.
The DRIP Garden

Deelnemers kunnen maximaal 3,33% per dag krijgen in Plants dat gelijk staat aan een percentage liquiditeits pool token DRIP-BUSD. De Plants worden omgewisseld voor LP DRIP-BUSD tokens na het moment dat de Plants binnen The DRIP Garden worden geclaimd. 

Het percentage van maximaal dividend van 3,33% per dag is afhankelijk van de volgende factoren:
  • Hoeveel jij als deelnemer claimt en herinvesteert in de DRIP-BUSD liquiditeits pool beïnvloed het percentage hoeveel dividend een deelnemer dagelijks krijgt. 
  • Het dividend is ook afhankelijk van het gedrag van de andere investeerders in de community.
  • Ten slotte is de dividendbetaling afhankelijk van de stijging of daling van de gehele liquiditeits pool binnen The DRIP Garden.
The DRIP Garden Algoritme

Binnen the DRIP Garden is er een balance en time multiplier toegevoegd. Dit betekend dat over de tijd van het bestaan van The DRIP Garden een Plant steeds minder waard wordt in LP DRIP-BUSD. Dit zorgt ervoor dat nieuwe investeerders een betere startpositie hebben in vergelijking met investeerders die al een tijd in het protocol geïnvesteerd zijn.  

Afbeelding The Animal Farms & Pools van The Animal Farm.
Farms & Pools

De Farms genereren inkomsten uit transacties binnen een pool met twee  tokens of crypto’s.

Hieronder in de afbeelding de volgende LP tokens die gestacked kunnen worden in de Farms:

STAKING FARMS LP

EARN

DOGS/BUSD “core”

AFP

DOGS/WBNB “core”

AFP

DRIP/BUSD “core”

AFP

WBNB/BUSD

AFD

USDT/BUSD

AFD

USDC/BUSD

AFD

TUSD/BUSD

AFD

DAI/BUSD

AFD

ETH/WBNB

AFD

BTCB/WBNB

AFD

ETH/USDC

AFD

BTCB/BUSD

AFD

USDT/WBNB

AFD

CAKE/BUSD

AFD

CAKE/USDT

AFD

CAKE/WBNB

AFD

BELT/WBNB

AFD

DOT/WBNB

AFD

LINK/WBNB

AFD

Pools

De Pools genereren dividend op dezelfde manier hoe ook fees worden gegenereerd als in een liquiditeits pool. Dus het betalingsverkeer in de single asset pool levert inkomsten op voor de deelnemers die liquiditeit aanbieden.

Hieronder de afbeelding welke keuzes door deelnemers gemaakt kunnen worden om hun assets te stacken in de Pools van The Animal Farm:

STAKING SINGLE ASSET POOLS

EARNS

AFP PIG PEN “core”

AFP + BUSD

AFD DOG POUND “core”

AFP or BNB

WBNB

AFD

BUSD

AFD

ETH

AFD

CAKE

AFD

BTCB

AFD

De belastingen uitgelegd van de Farms & Pools

FARMS

DEPOSIT TAX

WITHDRAW TAX

CLAIM REWARD TAX

DOGS/BUSD LP “core”

0%

0%

AFP 0%

DOGS/WBNB LP “core”

0%

0%

AFP 0%

DRIP/BUSD LP “core”

1%

1%

AFP 0%

NON NATIVE FARMS

2%

2%

AFD 0%

POOLS

DEPOSIT TAX

WITHDRAW TAX

CLAIM REWARD TAX

DOG POUND ACP “core”

0%

0%

AFP 0%

DOG POUND SP “core”

0%

0%

BNB 0%

PIG PEN “core”

0%

0%

AFP 0% BUSD 0%

NON NATIVE POOLS

3%

3%

AFD 0%

Extra info over de belastingen binnen de Farms & Pools binnen The Animal Farm:
  • Alle belastingen van DRIP/BUSD LP gaan direct in het smart contract adres van het Faucet van het DRIP Network. Belangrijk voor de prijsstijging van het DRIP token.
  • Er wordt 75% van alle non-native tokens transactie fees binnen Farms & Pools gaat naar de dividendpot van de Pig Pen.
  • Ten slotte 25% van alle non-native tokens transactie fees binnen Farms & Pools gaat naar de AFD liquidity helper in BUSD.
AFD Liquidity helper

Dit mechanisme in het smart contract zorgt ervoor dat binnen de liquiditeits pool DOG-BUSD, DOG tokens worden teruggekocht om de prijswaarde van het DOG token stabiel te houden. BUSD wordt gebruikt om een buy back te doen van DOG tokens binnen de liquiditeits pool.
Daaropvolgend op het moment dat er teveel DOG tokens in de liquiditeits pool zitten worden deze uit de pool gehaald en naar een burn adres gestuurd. Dus de DOG tokens worden schaarser in de liquiditeits pool tegenover BUSD.

Ten slotte zorgen beide mechanismes ervoor dat het DOG token een meer stabiele prijs houdt en blijft stijgen in waarde. Dit komt, omdat het token beschermd wordt in prijsdaling. Daaropvolgend steeds schaarser wordt en dit zorgt voor een prijsstijging van het DOG token.   

Post a comment

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: