Conclusie swing- en daytraden vs Defi

Er zijn al twee artikelen geschreven over het onderwerp swing- en daytraden vs Defi en wat daaruit mijn visie zou zijn om als beste in te investeren. Beide manieren om in crypto te investeren hebben zoals eerder beschreven in de vorige artikelen voor en nadelen. Ik ben van mening dat beide manieren jouw crypto portfolio kan laten groeien. Graag wil ik uitleggen wat hierin mij strategie is en geef hieruit een voorbeeld.

Liquiditeit pair pool binnen The Animal Farm.

implementeren van swing- en daytraden plus Defi in COMBINATIE

Een voorbeeld kan zijn hoe je als deelnemer The Animal Farm zou kunnen gebruiken, kan dit in combinatie met traden van assets binnen de farm en dit binnen een decentrale financiële applicatie. Dus te gelijk traden en Defi gebruiken.

Binnen The Animal Farm zijn er verschillende farms en pools te vinden waar crypto assets gestakt kunnen worden, zoals Ethereum, Bitcoin, BNB en PanCakes. Dit zijn allen grote tokens/crypto’s waarbij volatiele schommelingen te vinden zijn in de prijswaarde van de assets.

Helaas, voor de liquiditeitsparen blijft de prijs stabiel op het moment dat je het gestakt hebt. Maar de prijzen van de assets in single assets staking pools zijn schommelingen in prijs waarde te vinden. 

Op het moment dat jij bijvoorbeeld BTC staked in de pool van The Animal Farm en BTC hoog staat in prijswaarde en je verwacht dat er een daling aankomt. Daar aansluitend kan een handeling zijn dat jij je BTC verkoopt en op een lagere prijswaarde weer terug koopt.  

Het geld hiervan zou je kunnen gebruiken om bijvoorbeeld in BUSD stable coin pool te investeren in The Animal Farm. Deze pool levert net als de andere pools dividend op waarbij je DOG tokens ontvangt. Deze DOG tokens kunnen gepaird worden met een ander soort crypto/token om liquiditeit pairs te maken om daaropvolgend PIG tokens te farmen in dividend.

Hier kun je dus yield farmen door assets in de pools te staken. Daaropvolgend zou je swingtrades kunnen doen (een trade die voor een langere tijd doorloopt) op de assets die in de pools beschikbaar zijn om dividend in DOG tokens te ontvangen.

Belangrijk is wel dat er een deposit fee aanwezig is bij de verschillende asset pools binnen de The Animal Farm. Dus een daytrade kost te veel in deposit fee om voor jezelf winst te kunnen maken in de trade die je doet. Een swingtrade is daardoor meer voor de handliggend.  

Een deposit fee kostte je voor de relaunch van The Animal Farm ongeveer 6% van je inleg. Voor mij is het onduidelijk wat straks bij de relaunch van de pools de deposit fee gaat zijn. Ik ga er zelf vanuit dat het ongeveer het zelfde percentage zal zijn. 

Single asset staking pool binnen The Animal Farm om DOG tokens te verdienen in dividend.

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: