Verandering tokenomics in The CROPS Farmers

Kort geleden heb ik een nieuwe decentrale applicatie beschreven en jullie laten kennismaken met The CROPS Farmers op Binance Smart Chain en Avax C-Chain. Nu is er een update geweest in de de verschillende CROPS Miners en dit gaat er mogelijk voor zorgen dat de miners langer dividend in stablecoins blijven uit betalen. Daaropvolgend is op 29 april 2022 een nieuwe miner uitgekomen die BNB gaat farmen voor de deelnemers wanneer zij een investering doen in BNB in het protocol. Ik neem jullie in eerste instantie mee welke tokenomics in de The CROPS Farmers zijn toegevoegd en daaropvolgend vertel ik iets over de nieuwe BNB Farmer.

(Afbeelding weergave nieuw tax systeem op claimen is naar 80% gegaan en de bonus yield op compounden/herinvesteren kan doorlopen tot 30%)
(Hire bonus kan in totaal oplopen tot max 30%, dit vraagt van de deelnemers 10 keer te compounden en ik zal dan zelf gaan claimen)

Tokenomics binnen The CROPS Farmers die zijn aangepast

Welke spelregels zijn aangepast in The CROPS Farmers

  • Het protocol verplicht je nu om 10 keer te compounden anders betaal je een belasting van 80% van je gemaakte dividend inkomen. Na 10 keer keer compounden verdwijnt de 80% belasting en kun je maximaal je dividend inkomsten claimen. Daarnaast hebt je doordat je behoorlijk hebt gecompound een grotere hoeveelheid farmers opgebouwd die CROPS voor de deelnmers blijven farmen.
  • Je kunt max 30% hire bonus krijgen op je farmers. Dit zorgt ervoor dat je aantal farmers per compound steeds meer wordt. Het maximale aan percentage hierin kan met 10 keer compounden bereikt worden. 
  • Helaas, is de site nog niet helemaal aangepast op de nieuwe tokenomics en zijn alle percentages en andere belangrijkse gegevens voor nu nog niet helemaal bekend. Ik neem aan dat de ontwikkelaars dit in een zeer korte tijdsperiode gaan doen. 

Conclusie nieuwe update tokenomics van The CROPS Farmers

Zelf denk ik dat het goed is dat de ontwikkelaars dit hebben gedaan, omdat ik geloof dat het gaat zorgen dat deze miners langer kunnen blijven bestaan. Mijn eerste ervaringen in de miners zijn positief. Ik vind het wel een nadeel dat het niet persee een geheel passief inkomen is. Dit omdat het protocol mij verplicht om elke 12 uur een actie te doen als in claimen of herinvesteren/compounden. Als ik bijvoorbeeld op vakantie ga dan kan het zijn dat je tegen een verlies aanloopt in je inkomsten. Dit is mijn eerste indruk en wil dit graag evalueren over een tijdje. Laat het dan opnieuw weten.

Launch BNB CROPS Farmervan de zelfde ontwikkelaars

(Afbeelding weergave Twitter bericht van de ontwikkelaars).

Spelregels van The BNB CROPS Farmer

Investering van BNB in het protocol

Wanneer een deelnemer zijn BNB in The BNB CROPS Farmer investeert dan zijn de BNB fondsen gelockt in het protocol. Over het vastgezette vermogen krijg je dagelijks dividend over. Dit is uiteindelijk bij de actie claimen vrij te gebruiken in je Metamask wallet.

Hoeveel dividend krijg ik?

Het protocol betaalt dagelijks 6% in BNB uit en op jaarbasis ongeveer 2190% APR

Hoeveel bonus kan ik ontvangen als ik meerdere keren achter elkaar blijf compounden?

Dit is ongeveer 2% bovenop de 6% die je dagelijks krijgt.

Hoeveel referral bonus krijg ik als ik iemand anders mijn referaal adres laat gebruiken?

Dit is ongeveer 7% in BNB token als aanmeldbonus.

Over hoeveel uur zou ik een claim of een compound kunnen doen?

Dit is naar elke 12 uur. Dus na 12 uur kunnen je weer de volgende acties doen: claimen of compounden.

Na 4 uur zou je eventueel kunnen claimen. Maar dit gaat je behoorlijk belasting kosten. 

Hoe vaak zou ik moeten compounden om uiteindelijk te kunnen claimen?

Het protocol is in de tokenomics zo geprogrammeerd dat de deelnemers de meeste winst kunnen pakken door 10 keer te compounden en daarna een claim te doen. Het 10 keer compounden zorgt ervoor dat je penalty in belasting van je claim gaat en het protocol mogelijk voor een langere tijd de deelnemers BNB dividend kan laten uit betalen.

Op het moment dat er meer wordt geclaimd dan dat er gecompound wordt dan wordt binnen een korte tijd de dividend pool leeg getrokken en is iedere deelnemer zijn ingelegde BNB bedrag kwijt.

Hoeveel belasting moet ik betalen als ik eerder claim of niet 10 keer compound?

Dit gaat deelnemers 80% belasting kosten. Dit was in eerste instantie 60%, maar waarschijnlijk is het naar 80% gegaan om het nog minder aantrekkelijker te maken om eerder te claimen dan hoe de community het spel zou moeten spelen. 

Image by Jill Wellington from Pixabay 

Met dank aan

The BNB CROPS Farmer met referral
https://bnb.cropsfarmer.online?ref=0x92601c373c9d5d24d6ae4e04c7a54afc2141393c 

Twitter The CROPS Farmer
https://twitter.com/BUSDCropFarmer 



Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: