Bestel je Nano Ledger hardware wallet en download Ledger Live

Als je het hackers moeilijk wilt maken, dan is het beste middel je daarvoor in handen kunt nemen een hardware wallet. Zelf ben ik fan van die van Ledger. Lees hier mijn tips! 

BESTEL ALTIJD VIA DE OFFICIELE LEDGER SITE

TIP: bestel altijd via https://www.ledger.com/ je Nano Ledger S of X. Hoe die website eruit ziet zie je hieronder (let op: dit kan uiteraard veranderd zijn naar plaatsing van dit blog. Controleer daarom altijd je webadres). 

Officiele site Ledger.com

Waarom is dit belangrijk? Bij andere aanbieders kan er met jouw Ledger geknoeid zijn. Bijvoorbeeld doordat ze jouw secret keywords noteren en daarna de verpakking opnieuw sealen. Hierdoor lijkt het alsof er niks mis mee is, maar zonder dat je het door hebt kun je opeens al je crypto kwijt zijn. 

Hieronder zie je hoe de verpakking van Ledger Nano S eruit ziet en wat je erbij krijgt qua inhoud. 

Als je jouw Ledger ontvangen hebt, ben je klaar om aan de slag te gaan. Om je Ledger te gebruiken moet je gebruikmaken van de officiele software van Ledger, genaamd Ledger Live. Download op https://www.ledger.com/ het bestand https://www.ledger.com/ledger-live/download. 

Ledger live officiële download link webpagina

Kies het juiste apparaat en besturingsprogramma voor jouw download. Dit is belangrijk, want anders lukt het niet om Ledger Live te installeren.

Open tot slot Ledger Live en accepteer de voorwaarden. Het is mogelijk bij aanmelden van Ledger Live een door jouw gekozen wachtwoord in te voeren. Dit raad ik zelf aan, omdat het een extra beveiliging is bovenop je Ledger.

Photo by Tima Miroshnichenko from Pexels

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: