Zo gebruik ik mijn Drip tokens

Het is leuk om waarde te hebben in crypto tokens en dit kan een mooie dopamine shot geven. Maar uiteindelijk wil je ook je tokens om kunnen zetten naar euro’s en gewoon een wintersport betalen of gewoon eerder met pensioen gaan. Daarnaast kan ook de keuze gemaakt worden om een deel van de winsten opnieuw te investeren in jouw gekozen projecten. De strategieën zijn eindeloos. Dit zijn die van mij.

De opbrengst vanuit het verkopen van DRIP Tokens, herinvesteer ik in andere projecten, zoals TheAnimal.Farm (ontwikkelaar Forex Shark) of Elephant.Money (Ontwikkelaar Bankteller)

TheAnimal.Farm ondersteunt het DRIP Network om de prijs hoog te houden en de dividenden uit te kunnen betalen. Daaropvolgend is Elephant.Money een stablecoin project om een hoge spaarrente te ontvangen op Trunk stablecoins.  

Het gebruik van mijn verdiende DRIP Tokens in mijn echte leven

Op het moment dat ik de waarde van mijn DRIP Tokens wil gebruiken om in mijn echte leven iets te kunnen betalen, zorg ik er in eerste instantie voor dat ik mijn DRIP Tokens claim. Daarna wissel ik de DRIP Tokens om in Binance coin. Ik wissel mijn tokens of in mijn Metamask wallet zelf of op Pancakeswap. De BNB in mijn Metamask wallet kan ik opsturen naar een crypto exchange. Deze crypto exchange die ik zelf aanraad heeft de naam Swissborg. In de Swissborg app op mijn telefoon kan ik BNB omwisselen naar fiat geld als in euro’s en dollars. In de toekomst zal ik een blogartikel schrijven over hoe Swissborg gebruikt kan worden. Op het moment dat er al vragen zijn over Swissborg, kunnen jullie mij mailen. 

Er is een kans om 100,- euro extra te verdienen in de native token CHSB. Dan zou je mijn ticket kunnen gebruiken. Wanneer er een deposit van boven de 50,- euro is gedaan, dan worden wij beiden beloond met CHSB tokens. Wanneer er voltooid is aan de voorwaarden krijgen wij beiden een krasticket en daar valt een prijsbedrag uit in euro’s. Ik zou het waarderen als je mijn referral link gebruikt. Het is een win-winsituatie voor ons beiden.

Mijn referral link van Swissborg: https://join.swissborg.com/r/timonOPVU  

Waarom Swissborg?

Swissborg promoot ik niet alleen om extra geld te verdienen aan de referral links, maar voor mij heeft het een belangrijke use case om mijn crypto in de gedecentraliseerde netwerken te storten en mijn winsten terug te sturen naar mijn reguliere bankrekening. Mijn advies is verschillende centrale exchanges te vergelijken en van daaruit eentje of meerdere te kiezen om transacties uit te voeren. 

Swissborg is relatief duur met fees. Dit is een kleine smet op de winsten die ik maak en daartegenover staat een goede helpdesk die over het algemeen direct terug reageert. Dit was eerder bij Swissborg niet zo, maar zij hebben dit probleem opgepakt en zijn meer en beter beschikbaar in het aanbieden van hulp. Mijn ervaring in de communicatie naar hen toe is met de chat en mail contact. Dit is tot nu toe goed verlopen.

De andere exchanges die ik gebruik zijn Coinbase en Binance

Coinbase

Coinbase is prijzig met transactie fees. Ik gebruik Coinbase om direct Avalanche tokens naar de Avalanche blockchain te sturen.  Je kunt via IDEAL direct geld van je bank op je Coinbase account zetten. Op de Avalanche blockchain bevindt zich Wonderland DAO waar ik ook een klein bedrag in heb geinvesteerd voor een passief inkomen.Er zijn TIME Tokens nodig om in Wonderland DAO te staken en dividend te ontvangen. Avalanche kan ook via Metamask wallet opgezet worden net als de Binance Smart Chain.

Wanneer je Coinbase zou willen uitproberen, kun je eventueel door deze referral link te gebruiken een beetje Bitcoin verdienen ter waarde van 8,84,- in euro’s. Wanneer je op de link klikt, kun je een Coinbase account aanmaken. De voorwaarde van de beloning is dat je meer dan 88.41,- in euro’s koopt of verkoopt op het Coinbase platform. Ik krijg ook dezelfde beloning in Bitcoin ter waarde van 8.84,- in euro’s .  

Coinbase link om een nieuw account aan te maken: https://www.coinbase.com/join/tromp_dk 

Binance

De grootste cryptocurrency exchange ter wereld, Binance, gebruikte ik in eerste instantie om crypto te staken en BNB te kopen. De BNB stuurde ik vervolgens door naar de Binance Smart Chain. Op dit moment gebruik ik de Binance exchange weinig. Mocht jezelf interesse hebben in het gebruik van Binance. Zou ik het waarderen dat je mijn referral link gebruikt. De link stuurt je door naar een aanmeldingspagina om een Binance account aan te maken. De link geeft mij uiteindelijk 40% van de commissies die Binance exchange ontvangt van de door jou gemaakte trades binnen Binance Spot, Futures and Pools. Het is uiteindelijk mogelijk dat de aanmelder van mijn referral link ook een aantal procenten krijgt van de commissies die met trades worden gemaakt. 

Zie voorwaarden: https://www.binance.com/en/support/faq/cbac15853b0243cda4a90c9c03ca0c38 

Referral ID: 169571836

Referral link: https://accounts.binance.com/en/register?ref=169571836 

Samen sterk! Naast dat ik mijn kennis deel, help ik jou op weg met regelmatige airdrops. 

Header photo by Pixabay from Pexels

Post a comment

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: