Veiligheid & Tokenomics VAN DRIP NETWORK

Er zijn verschillende bedrijven die audits doen om te onderzoeken of een smart contract van een decentrale applicatie waterdicht is. Het bedrijf dat DRIP Network heeft geaudit is Slither. Daarnaast wil ik jullie meenemen in de tokenomics van het DRIP Network. Wanneer jij bijvoorbeeld zou traden is het simpel gezegd de bedoeling om winst te maken, laag in te stappen en hoog te verkopen. Binnen decentrale financiele applicatie werkt het anders en is er een systeem geprogrammeerd om iedere deelnemer een zoveel mogelijk gelijke kans te geven om rendement te behalen. Voor de ontwikkelaars is de uitdaging om dit zo te programmeren dat er door de deelnemers geen misbruik van gemaakt kan worden. Ik neem jullie mee!

Verslag van de audit van DRIP Network
https://t.me/DRIPtoken_Chat/283848 

DRIP Network draait op de Binance Smart Chain en dit netwerk is nog nooit gehackt. Certik is het bedrijf die audits uitvoert voor onder andere de Binance Smart Chain. 

https://www.certik.com/projects/binance 

Audit bedrijven zorgen er ook voor dat de programmeurs die het smart contract hebben gebruikt, niet alsnog iets kunnen aanpassen in de geprogrammeerde code van het smart contract, zodat er een hack kan plaatsvinden. Een aanpassing of update in DRIP Network is dan een extra laag software die bovenop het bestaande smart contract wordt gebouwd. Als nog kan investeren in DEFI (Decentrale Financiële Applicaties) een risico zijn. Doe altijd je eigen onderzoek.  

 

Overzicht DRIP inkomsten één van mij Childwallets
Mijn team/main wallet. Zie beschikbaarheid aan Drip Tokens in de Available weergave=Dagelijks passief inkomen
Overzicht Mainwallet DRIP inkomsten in het begin
Een van mijn Child wallets, zie beschikbaarheid aan Drip Tokens in de Availaible weergave=Dagelijks passief inkomen

Hoe kan Drip Network deze grote winsten produceren? 

Tokenomics in het smart contract

DRIP beloningen komen van een 10% belasting op alle DRIP transacties, exclusief aankopen van de swap pagina van het platform. Als er ooit een situatie is waarin de belastingpot geen DRIP-beloningen kan uitbetalen aan de deelnemers, zullen nieuwe DRIP Tokens worden geslagen om ervoor te zorgen dat beloningen worden uitbetaald. Wanneer er extra tokens geslagen moeten worden dan gaat dus de geldpers aan en ontstaat er inflatie op het DRIP Token. Dit is niet iets wat er moet gebeuren. Als een munt/token inflateert dan verliest het prijs waarde tegenover andere assets.

Ik kan jullie direct geruststellen. Het voordeel van crypto is dat alle bedragen en bankrekeningen zichtbaar zijn. Het DRIP Network dividend pool voor uitbetaling van de Faucet deelnemers is op dit moment goed gevuld met DRIP Tokens.

Weergave aantal DRIP Tokens in dividenden pool van de Faucet page
741.636 DRIP Tokens om als dividend uitbetaald te kunnen worden aan de deelnemers

Gezien de ingenieuze speltheorie achter het DRIP-netwerk, is de kans dat het systeem nieuwe DRIP moet slaan om beloningen uit te betalen extreem klein. Aangezien de stortingen van DRIP in het Faucet worden verzonden naar een burn-adres en DRIP constant wordt opgesloten in een liquiditeit pool via het Reservoir contract, is DRIP het enige deflatoire dagelijkse ROI (Return on Investment) platform.

https://drip.community/docs/DRIP_LIGHTPAPER_v0.8_Lit_Version.pdf ) 

Als je wat meer info wilt: Bekijk de whitepaper over DRIP Network: https://drip.community/docs/DRIP_LIGHTPAPER_v0.8_Lit_Version.pdf

Samen sterk! Naast dat ik mijn kennis deel, help ik jou op weg met regelmatige airdrops. 

Photo by cottonbro from Pexels

Magazine made for you.

Featured:

No posts were found for provided query parameters.

Elsewhere: